Bu sayfayı yazdır
Perşembe, 01 Şubat 2018 10:19

Ödemiş Ticaret Borsası 13.Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarına Katılarak Üyelerinin Ürünlerini ve Ödemiş ’imizi Tanıtıyor:

Türkiye’nin en büyük,  Avrupa’nın ilk dört tarım fuarından biri olma özelliği taşıyan, dünyada hızla gelişen süt ve et sektörleri ile tarım ürünlerine yönelik; 13.Agroexpo Uluslararası  Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na Ödemiş Ticaret Borsası üyelerinin ürünlerini sergileyip, stant açarak, Gaziemir Fuar İzmir’de 01 – 04 Şubat 2018 tarihlerinde hizmet veriyor.

Konu ilgili Ödemiş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı A.Latif AKA :  “01 Şubat 2018 tarihinde açılışı yapılan fuara yoğun bir ilgi var. Fuarda ilçemizin yöresel ürünlerinin  ticarileşme süreçlerini desteklemek ve markalaşmayı sağlamak, katkı değerini artırmak amacıyla, yöresel ürünlerimizin canlanması ve pazar payının artırılması, yabancı firmalar ile ilişki ve işbirliğinin güçlendirilmesi hedeflenmektedir. Borsamızca oluşturulan standımızda, üyelerimiz destek vererek,  ürünlerini sergiliyor, tanıtım broşürleri ile yöresel ürünlerimiz ve Ödemiş’imiz tanıtılıyor. Borsamızca tescil ettirilen Coğrafi işaretli ürünümüz Ödemiş Patatesi ’miz, sütümüz, peynirlerimiz, zeytinyağlarımız, kestanemiz, kuru incirimiz vb. sergileniyor. Et ve süt zirveleri, paneller, tadım etkinlikleri fuara renk ve önem katıyor. Yine Ödemiş’ten üyelerimizi ilgili fuara götürüp-getirerek hizmet vermeye çalışıyoruz. Fuardaki oluşturduğumuz standımıza destek veren tüm üyelerimize teşekkür ederiz. Söz konusu fuarın bölgemiz ekonomisine olumlu katkı yapacağını düşünüyoruz ” dedi. (01 Şubat 2018-Gaziemir-Fuar/İZMİR) 

 

Okunma 10560 defa Son Düzenlenme Perşembe, 01 Şubat 2018 10:43