Bu sayfayı yazdır
Pazartesi, 26 Şubat 2018 17:03

Ödemiş Ticaret Borsası –Ödemiş Ticaret Odası TOBB Genel Sekreterler Bilgilendirme Seminerine katılım sağladı.

Ödemiş Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ali ÖZ, Genel Sekreter Yrd. Onur AKAR, Ödemiş Ticaret Odası Genel Sekreteri Emre ÇİFTÇİ TOBB GENEL SEKRETERLER BİLGİLENDİRME SEMİNERİNE katılım sağladı.
İlgili Seminerde TOBB Genel Sekreteri Mustafa SARAÇÖZ, TOBB Genel Sekreter Yrd. Cengiz ÖZCAN, Ali Emre YURDAKUL, Cengiz DELİBAŞ, Sarp KALKAN, Hukuk Müşaviri İbrahim BAYAR,Başkan Danışmanı Çağlayan DÜNDAR ve Odalar Müdürü Volkan TUFAN tarafından Oda – Borsalara bilgilendirme yapıldı. 2 gün süren seminerde son gün TOBB Başkanı Sayın M.Rifat HISARCIKLIOĞLU’ nun katılarak Oda ve Borsa Genel Sekreterlerine hitap etti.
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 81 il ve 160 ilçedeki Oda ve Borsa camiası olarak tek bir aile olduklarını vurgulayarak, “Türkiye’nin her kesiminden, her sektöründen şirketleri, girişimcileri temsil eden, tek meslek örgütüyüz. Gücümüz de, birliğimizden, birbirimize sımsıkı kenetlenmiş olmamızdan geliyor. Birliğimiz, gücümüz ve etkinliğimiz, bu camianın farkıdır. Başka kurumlardan bizi ayrıştıran, bizi öne çıkartan en büyük özellik budur” dedi. Hisarcıklıoğlu, camia olarak büyük işler ve hizmetler yaptıklarını, tüm bunların arkasındaki asıl kişilerin Genel Sekreterler olduğunu belirterek, “Sizler başarılı işler yaptığınızda, biz de başarılı oluyoruz. Böylece hepimizin gücü ve itibarı da artıyor” dedi.
Hisarcıklıoğlu TOBB olarak kendilerine düşen görevin, Genel Sekreterleri en iyi şekilde hazırlamak ve bilgi ile donatmak olduğunu ifade etti.

TOBB ve Oda/Borsaların verdiği hizmetler ve yaptığı faaliyetler ile Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Orta Asya’da örnek alınır hale geldiğini, tüm bu çevre coğrafyanın rol modeli ve ilham kaynağı olduğunu anlatarak, Genel Sekreterlerle gurur duyduğunu, başarılı çalışmalarının devamını dilediğini söyledi.

Program bitiminde TOBB Başkanı ile görüşülerek anı fotoğrafı çektirildi. (24-25  Şubat 2018 - TOBB)

Okunma 11417 defa

Resim Galerisi