Bu sayfayı yazdır
Cuma, 11 May 2018 08:46

Ödemiş Ticaret Borsası Zeytin, Zeytinyağı ve Süt Ürünleri Fuarında :

Ödemiş Ticaret Borsası 09 – 12 Mayıs 2018 tarihleri arasında Gaziemir Fuar İzmir’de açılan 9.Ekoloji İzmir Organik Ürünler ve 8.Olivtech Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı’nda stand açarak ve üyelerini fuara götürerek yöresel ürünlerimizin ve Ödemiş’imizin tanıtımına katkı sağladı:
Üyeler fuara yoğun katılım sağladı. Üyelerini Ödemiş’ten Gaziemir Fuar İzmir alanına götüren Ödemiş Ticaret Borsası ile katılımcılar; ilgili sektörlerdeki gelişmeleri, yenilikleri izledi. Fuar alanında mevcut birçok standı gezen katılımcılara; yine Borsa tarafından fuar değerlendirme anketi doldurtuldu.
Borsamız üyesi S.S.Bademli Kalkınma Kooperatifi ‘de fuarda bu yıl da stant açtı. İzmir İl Tarım Müdürlüğü bünyesinde organik patates standı açan, Ödemiş’li üretici Levent KORUKOĞLU coğrafi işareti Ödemiş Ticaret Borsası’nda bulunan ÖDEMİŞ PATATESİ’ nin tanıtımına katkıda bulundu. Özellikle zeytinyağımız ve peynirlerimizin vb. tanıtımı yapıldı. Kentin kalkınması, yöresel ürün, turizm ve hizmet sektörlerinin büyümesine katkı yapan fuarımızın kapıları 12 Mayıs 2018 Cumartesi saat:19:00 ‘a kadar açık kalacak.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Güldal Ödemiş Ticaret Borsamızın standını ziyaret ederek, ÖDEMİŞ PATATESİ COĞRAFİ İŞARETİ ’nden dolayı tebrik etti.
Ödemiş Ticaret Borsası Üyeleri Tadım Atölyesinde zeytin ve zeytinyağıyla ilgili sempozyuma katılarak katılımcılara bilgilendirme sonrası sertifikaları dağıtıldı. Fuardan memnun ayrıldıklarını dile getiren ve birçok standı gezen katılımcılar; Ödemiş Ticaret Borsası’na teşekkürlerini dile getirdi. (10 Mayıs 2018 - İZFAŞ - Gaziemir)
 

Okunma 11718 defa Son Düzenlenme Cuma, 18 May 2018 12:16

Resim Galerisi