Bu sayfayı yazdır
Çarşamba, 30 May 2018 12:02

Ödemiş Ticaret Borsası’ ndan Gıda Yardımı Seferberliği

Ödemiş Ticaret Borsası Ramazan ayı nedeniyle 1000  adet aileye gıda erzak paketi dağıttı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin destek verdiği yardımlar, Ödemiş Ticaret Borsası meclis üyeleri ve personeli aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Ayrıca Ödemiş Ticaret Borsası; Ödemiş Belediyesi iftar çadırlarının iki günlük (29-31.Mayıs.2018) tüm ihtiyaçlarını karşıladı. Belediyemiz tarafından, ilçemizin yedi noktasında oluşturulan iftar çadırlarında günde yaklaşık 4500 kişinin iftarını açtığı belirtilmiştir.

Ramazan ayının yardımlaşma ve paylaşım ayı olduğuna vurgu yapan Ödemiş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı A.Latif AKA: “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin sağladığı kaynakla Ödemiş’imizden temin edilen ve Kurumumuzca hassas davranarak ihtiyaç sahibi ailelere ilgili gıda erzak poşetlerimizi ulaştırdık.  Yardımlarımız TOBB’nin de desteğiyle devam edecek. Ramazan ayının ruhuna uygun birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışmanın sembolü haline gelen Ödemiş Belediye’mizin  iftar çadırlarına iki günlük katkı yaptık. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımıza hayırlı Ramazanlar dilerim” ifadelerini kullandı. (29/05/2018-Ödemiş)

Okunma 11391 defa Son Düzenlenme Pazartesi, 04 Haziran 2018 08:53

Resim Galerisi