Bu sayfayı yazdır
Pazartesi, 15 Ekim 2018 17:29

Ödemiş Ticaret Borsası İlköğretim - Ortaöğretim Okulu Öğrencilerine Mont Yardımında Bulundu:

Geçtiğimiz yıllarda ilkokul ve ortaokullarda okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim yardımında (Öğrenci kaban, mont, eşofman takımı, ayakkabı vb) bulunan Ödemiş Ticaret Borsası bu yıl öğrencilerce daha çok kullanıldığı-ihtiyaçları olduğu düşünülen mont yardımında bulundu. Ödemiş ilçe merkezi, beldeleri ve köylerdeki tüm ilk-orta öğrenim devlet okullarında eğitim gören öğrencilere montlar dağıtıldı. Ödemiş Ticaret Borsası yetkilileri tarafından, önceden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığı ile beden ölçüleri, okul ve sınıfları alınan öğrenci montları  imza karşılığında okul müdürlüklerine 1000 adet (bin) teslim edildi. İhtiyaç sahibi öğrencileri kışın soğuğundan koruyacak montların teslimi 15.10.2018 tarihinde öğrencilerin bizzat okullarına gidilerek yapıldı.

Konuyla ilgili; Ödemiş Ticaret Borsası Meclis Başkanı Turgut AKIN şu açıklamalarda bulundu: "Her yıl Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin Borsamıza sağladığı kaynakla; çeşitli firmalardan teklif alınarak temin edilen öğrenim yardımları ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmaktadır. Ayrıca Kurumumuz kendi bütçe imkanlarını zorlayarak 2018/2019 eğitim-öğretim yılında yaklaşık 100 (Yüz) adet ihtiyaç sahibi-başarılı üniversite öğrencisine Karşılıksız Burs vermektedir. Bütçe imkanlarımız el verdiği sürece eğitime bu tür katkılarımız devam edecektir. Montların öğrencilerimize ulaştırılması konusunda Kurumumuz adına emeği geçenlere teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin GENGÖRÜ ve Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Fahri CEYHAN yapılan törende katkılardan dolayı Ödemiş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı A.Latif AKA ’ya teşekkür etti. Yine Cumhuriyet Ortaokulu’nda yapılan törende Ödemiş Ticaret Borsası'nın yardımlarının yüzlerce  çocuğu sevindirdiğine dikkati çeken Bahattin GENGÖRÜ : “Ödemiş Ticaret Borsamızın öğrenim yardımları sayesinde ihtiyaç sahibi çocuklarımız daha rahat bir kış geçirecek. Ben Ödemiş' lilerden daima eğitime ve öğrencilerimize destek olmalarını bekliyorum. Ödemiş'teki eğitim camiası adına ÖDEMİŞ TİCARET BORSASI ‘na teşekkür ediyorum" diye konuştu. (15/Ekim/2018-Ödemiş Cumhuriyet Ortaokulu)

Okunma 10641 defa

Resim Galerisi