header2
Haberler

Haberler (921)

Pazartesi, 08 Nisan 2024 11:04

En Güzel Buzağı Yarışması

18-21 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan ÖdemişTarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı bünyesinde düzenlenecek olan “En Güzel Buzağı” Yarışmasına tüm yetiştirici ve vatandaşlarımız davetlidir.
Bilgi ve kayıt için Ödemişİlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüze başvurabilirsiniz.

Ödemiş Ticaret Borsası; Ramazan ayı nedeniyle 600 adet gıda erzak paketini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak üzere teslim aldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteğine ilaveten, Borsa kendi gider bütçesinden de  katkı sağlayarak Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve personeli tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor.

Ramazan ayının yardımlaşma ve paylaşım ayı olduğuna vurgu yapan Ödemiş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı A. Latif AKA: “  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin sağladığı kaynakla, Borsamızın kaynağını birleştirerek daha fazla ihtiyaç sahibi ailelere ulaşıyoruz. Bu vesile ile üyelerimize, vatandaşlarımıza Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. (25.03.2024)

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil TUGAY, Ödemiş Ticaret Borsası  Yönetim Kurulu Başkanı A.Latif AKA, Meclis Başkanı Vasıf Baran ŞENTÜRK ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyarette bulundu. İlgili ziyarete CHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mustafa TURAN ve CHP heyeti iştirak etti.

Ödemiş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı A.Latif AKA; CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı DR. Cemil TUGAY’ a çıkmış oldukları yolda başarı dileklerinde bulundu. Bölgemizin sektörel sorunları, çözüm önerileri paylaşıldı. (18.03.2024- ÖDEMİŞ TB)

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet ERİŞ, Ödemiş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı A. Latif AKA’ yı makamında ziyaret etti.
Ziyarette  Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Hüseyin GÜLCÜ – ZEKİ TURAN, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mehmet Fatih ZAİMOĞLU hazır bulundu.
Ziyaret anısına Ödemiş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı A.Latif AKA, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet ERİŞ’ e plaket takdim etti. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet ERİŞ’ de Başkan AKA’ ya Ödemiş’in tarihi albümünü takdim etti. ( 11.03.2024 – ÖDEMİŞ TB)
 

18 - 21 Nisan 2024 tarihleri arasında Ödemiş Ticaret Borsası Fuar alanında düzenlenecek olan Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Fuar firması EFR fuarcılık yetkilileri  ve Ödemiş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Hüseyin GÜLCÜ, Sayman Üye Mehmet Fatih Zaimoğlu, Genel Sekreter Onur AKAR ve Başkanlık Danışmanı Ali ÖZ Ödemiş Ticaret Borsasında bir araya gelerek Ödemiş’te gerçekleşecek ilk Tarım ve Hayvancılık Fuarı çalışmalarını gözden geçirdi.

Ödemiş Ticaret Borsası öncülüğünde gerçekleşecek olan fuar konusunda Ödemiş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Hüseyin GÜLCÜ:  “Ödemiş başta olmak üzere, İzmir merkez ve ilçeleri, çevre il ve ilçelerde tarım ve hayvancılık sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getirme hedefindeyiz. Hızla gelişen tarım ve hayvancılık teknolojileri sektöründe faaliyet gösteren üretici ve tedarikçilere yeni ürünlerin tanıtılması, bölge çiftçilerinin yeni teknolojilerle modern tarıma geçmesi, ticari ilişkilerin kurulması, bölgeye yeni yatırımların yapılması hedefl­enmektedir. Tarım ve hayvancılık sektöründe önde gelen kurum ve kuruluşlar, üreticilere ve çiftçilere fuar süresince sektöre yönelik panel ve söyleşilerle çözümler üretmeye çalışacaktır. Tarım ve hayvancılık sektörünün sürdürülebilir kılınması, geliştirilmesi ve üretimin arttırılması yolunda firma ve üreticiler bir araya getirilecektir” dedi. (07.03.2024 Ödemiş TB)

Ödemiş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı A.Latif AKA, Denizli Ticaret Borsası ve Denizli Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde hayata geçirilen 25 bin ton kapasiteli Denizli Borsa Tarım Ürünleri Lisanslı  Depoculuk Tesisinin açılış törenine katılım sağladı.

Söz konusu törenin açılış konuşmasında; Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim TEFENLİLİ; Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman ZOLAN’ a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, Borsa olarak böyle yatırımın altından kalkamayacaklarını Belediyemizin büyük katkı ve destekleri ile bu projenin bitirildiğini belirtti. Tesisin yıllarca çiftçilerimize, üreticilerimize hizmet vereceğini ve bölge ekonomisine katkı sağlayacağını ifade etti. (06/03/2024 – Denizli )

İyi Parti Ödemiş Belediye Başkan Adayı Güven KILIÇ ve beraberindeki İyi Parti Ödemiş İlçe Başkanı Salih ÜZDÜRMEZ ve Heyeti; Ödemiş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı A.Latif AKA’ yı makamında ziyarette bulundu.

Borsa Meclis salonunda gerçekleşen ziyarette Ödemiş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı A. Latif AKA, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Zeki TURAN, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mehmet Fatih ZAİMOĞLU, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet KURTAR, bulundu.

Ödemiş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı A. Latif AKA; İyi Parti Ödemiş Belediye Başkan Adayı Güven KILIÇ’ a çıkmış oldukları yolda, başarı dileklerinde bulundu. (04.03.2024 – Ödemiş TB)

Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında, 4-6-9-12. Dönem Akredite Oda/Borsalara yönelik olarak 26-27 Şubat 2024 tarihlerinde TOBB’da Yeni Akreditasyon Standardı Eğitimi konulu eğitim seminerine Ödemiş Ticaret Borsası Genel Sekreteri Onur AKAR katılım sağladı.

Eğitimde, yeni akreditasyon standardı Temel Yeterlilikler - Temel Hizmetler - Yeni Nesil Hizmetler - Borsacılık Faaliyetleri kapsamında madde beklentileri anlatıldı. (26-27 Şubat 2024 – TOBB)

Ödemiş Vergi Dairesi Müdürü Taner DOĞU, Müdür Yardımcısı Remzi ADALIOĞLU ve beraberindeki Vergi Dairesi Heyeti 35.VERGİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ çerçevesinde ÖDEMİŞ TİCARET BORSASI’ nı 26 Şubat 2024 tarihinde ziyaret etti. Misafirleri karşılamada, Ödemiş Ticaret Borsası adına Yönetim Kurulu Başkanı A.Latif AKA ve Yönetim Kurulu Bşk Yrd. Hüseyin GÜLCÜ Borsa’da hazır bulundu.
İlgili ziyarette ; verginin geleceğimiz olduğu ve vergi bilincinin yerleştirilmesinin önemi vurgulandı. Vergi haftası etkinlikleri çerçevesinde çeşitli kuruluşlara ziyaretlerin devam ettiği, Sivil Toplum Kuruluşlarına yapılan ziyaretlerde ÖDEMİŞ TİCARET BORSASI’ na yer verildiği belirtildi.
Konuyla ilgili Ödemiş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı A.Latif AKA : “ Yapılan ziyaretten memnuniyet duyduk. Vergi Dairemiz ile sürekli iç içe çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza çözüm üreten, mükellef haklarını gözeten, samimi, güvenilir, şeffaf yapılarını ön planda tutan Ödemiş Vergi Dairemizin Vergi Haftasını kutluyoruz. Görevlerinde başarılar diliyoruz” dedi. (26 Şubat 2024 – Ödemiş Ticaret Borsası)
Perşembe, 22 Şubat 2024 12:24

Duyuru

Sayfa 1 / 66

TÜRKÇETÜRKÇE|ENGLISHENGLISH


tobblogo

ETKİNLİK TAKVİMİ

« Nisan 2024 »
Pzt Sal Çrş Per Cum Cmt Paz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

BiZE ULAŞIN

Saraçoğlu Caddesi Atasoy İşhanı No: 3/210   Ödemiş / İZMİR

Telefon: +90 232 545 13 78
Faks: +90 232 545 24 38

JoomShaper