Tarihe Göre Filtrelenen Öğeler Çarşamba, 24 Ekim 2018

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteği ile 24-28 Ekim 2018 tarihleri arasında bu yıl 9'uncusu düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX), Antalya Expo Center' da  başladı.

Ülkemizin binlerce yıllık zenginliği; el emeği, göz nuru yöresel ürünlerimizin ekonomiye kazandırılması çabasının bir etabı olan YÖREX 9.Yöresel Ürünler Fuarı ile yöresel ürünlerin ulusal ve küresel ölçekte tanıtımı yapılıyor.

Ödemiş Ticaret Borsası ve Ödemiş Ticaret Odası birlikte stant açarak ÖDEMİŞ ’imizin yöresel ürünlerini ticarileşme süreçlerini desteklemek ve markalaştırmayı sağlamak, katma değerini artırmak amacıyla Yörex Yöresel Ürünler Fuarına katılım sağladı. Birlikte oluşturulan standımıza destek veren S.S.Bademli Kalkınma Kooperatifi ve Halıcı Süt Ürünleri yöresel ürünlerimizin ve Ödemiş’imizin tanıtımına büyük katkı sağladı.

Ödemiş Ticaret Borsası-S.S.Bademli Kalkınma Kooperatifi  ile  Ödemiş Ticaret Odası-Halıcı Süt Ürünleri ile beraber hareket ederek, Ödemiş’imizin tanıtımı adına    oluşturulan müşterek standımız ile üyelerimizin Ödemiş’te öne çıkmış bölge fidancılığı ve süs bitkileri, zeytinyağı, Ödemiş Patatesi, Ödemiş Tulum peyniri ve peynir çeşitleri, süt mamülleri, Ödemiş Kestanesi, kuru incir vb. ürünler bir çok sektörde faaliyet gösteren üyelerimizin ürün, ürün katalog ve broşürleri standımızda ziyaretçilerle buluştu. Üyelerimizin ürünlerini sergileme ve Ödemiş'imizin tanıtımı adına oluşturulan standımızı TOBB Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU 'nun ve Oda-Borsa Başkanları ile temsilcilerinin ziyaret etmesinden memnuniyet duyuldu.

Konuyla ilgili Ödemiş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı A.Latif AKA : “ Ürünlerimize değer katan, Antalya Yöresel Ürünler Fuarını önemsiyoruz.  Ödemiş’imizin tanıtımı adına Ödemiş Ticaret Borsamız ve Ödemiş Ticaret Odamız ile müşterek oluşturulan standımıza destek veren firmalara teşekkür ediyoruz” dedi.  (24 Ekim 2018-ANFAŞ ANTALYA FUAR MERKEZİ-ANTALYA)

Kategori Haberler

« Ekim 2018 »